Kanavapaketit edullisesti netistä

Epäiletko, että televisiosta näkyy kaikki se mitä tarvitset? Tuskin! Vertaa Canal Digitalin, Elisan ja Viaplayn kanavapaketit sekä nauti loputtomista elokuvista ja TV-sarjoista kotona ja matkalla!
Kuinka nopean yhteyden tarvitset?
123
  • Suodata tuloksia:
  • 4G verkko
  • Nopeus +100Mb/s
  • Rajaton käyttö

Löysimme sopivaa tarjousta

Valitettavasti sopivia tarjouksia ei löytynyt

Operaattori
Käyttö
Avausmaksu
Sopimusaika
Kuukausierä
 

Maksukanavat tuovat parempaa ohjelmasisältöä

Kotimaiset operaattorit ja myös kansainväliset ohjelmapalvelut tuovat loputtoman valikoiman sinulle erilaisia elokuvia, TV-sarjoja sekä dokumentteja. Ohjelmien katselusta voit nauttia myös mökilläsi ja matkalla kun et ole kotona! Tavallisten televisiokanavien ohjelmasisältö voi tuntua riittämättömältä ja ajatuksissa pyörii, ettei TV:stä näy tänä päivänä mitään mielenkiintoista katsottavaa. Nyt on siis parhain aika ryhtyä seuraamaan uusia sarjoja ja elokuvia ilman suuria kuukausittaisia kustannuksia.

Vertaanyt.fi on kerännyt Canal Digitalin, Elisan ja Viaplay:n televisio- ja viihdepalveluiden hinnat ja ominaisuudet helppokäyttöiseen vertailuun, josta voit valita itsellesi käyttöösi sopivimman kanavapaketin. Katso enemmän suoria lähetyksiä, ensi-iltansa saavia elokuvia sekä muita uutuuksia heti tai tallenna ohjelmat muistiin, jotta voit nauttia niistä myöhemminkin! Uudet asiakkaat saavat mahdollisuuden käyttää jopa kolmen kuukauden ilmaisen katseluajan.

Elisa Viihde kanavat

Elisa Viihde tarjoaa kattavan kanavapaketin, johon kuuluu noin 40 maksutonta kanavaa sekä yli 160 maksukanavaa. Tilatessasi Elisa Viihteen kanavapaketin, saat kanavat heti katsottavaksi eikä ylimääräisiä TV-kortteja tai lisäosia tarvita. Elisa Viihde toimii kaikilla laitteilla, myös älypuhelimella ja tabletilla.

Voinko katsoa ohjelmia myös tietokoneelta ja puhelimelta?

Kyllä voit! Voit suoratoistaa ohjelmia internet-yhteyden kautta tietokoneelta tai älypuhelimesta ja tallentaa elokuvia sekä TV-sarjoja suoraan laitteellesi, jolloin voit katsoa ohjelmia kun verkkoa ei ole saatavilla tai olet matkalla. Mikä onkaan rauhoittavampaa kuin katsoa lempisarjaa junassa istuessa.

Haluaisin katsoa ulkomaisia TV-kanavia. Onko se mahdollista?

Ulkomaisten TV-kanavien katsominen on mahdollista. Muun muassa Viaplay esittää Yhdysvaltalaisia televisiosarjoja Suomessa. Tutustu lisää tämän hetken parhaimpiin TV-paketteihin ja valitse itsellesi palveluntarjoaja, joka lähettää ulkomaisia TV-kanavia Suomeen.

Tarvitseeko kanavapakettia varten ostaa lisälaitteita?

Tilatessasi kanavapaketin operaattorilta tai muulta palveluntarjoajalta saat tilauksesta riippuen tarvittavat lisälaitteet mukaan. Esimerkiksi Canal Digitalin kanavapaketin tilatessasi saat digiboksin sekä antennin, jotka mahdollistavat ohjelmasisällön vastaanottamisen antenniverkon kautta.

Et välttämättä tarvitse ylimääräisiä lisälaitteita TV-pakettia hankkiessasi, sillä esimerkiksi Elisa Viihde toimii internet-yhteydellä, jolloin erillistä digiboksia tai antennia et tarvitse. Valitessasi TV-paketin, joka toimii verkkoyhteyden avulla, muista tarkistaa nykyisen verkkoyhteytesi ominaisuudet, jotta se riittää laadukkaaseen ja sujuvaan ohjelmien suoratoistamiseen ilman pätkimistä. Tutustu vaikkapa tämän hetken nopeisiin mobiililaajakaistoihin, jos epäilet nykyisen verkkoyhteytesi olevan liian hidas verkossa ohjelmien katselemiseen.

Sähkösopimus kotiin

Sähkön hintavertailu

Kiinnostaisiko ekosähkö vai sittenkin perussähkö? Vertaa energiayhtiöiden sähkösopimuksia!

Tykkää Facebook-sivuistamme