Kulutusluotto pienimmällä korolla

Vertaa kulutusluottojen korko ja kuukausierät nopealla haulla

Löydä 100 – 60 000 € kulutusluotto edullisimpaan hintaan juuri sinulle

Valitse sinulle sopivin maksuaika aina kolmesta kuukaudesta 15 vuoteen

Lainasumma:
123
Maksuaika:
123
  • Rajaa tuloksia:
  • Näytä vain suosituimmat
  • Piilota lainanvälittäjät
  • Lainaa 18-vuotiaalle

Löysimme sopivaa tarjousta

Valitettavasti sopivia tarjouksia ei löytynyt

Yritys
Ikäraja
Korko
Kokonaiskulut
Kuukausierä
 

Opas kulutusluottojen vertailuun ja lainan hakemiseen

Kulutusluotto on rahoitusyhtiöiden myöntämä vakuudeton laina, jolla voit rahoittaa kertahankintoja ja muita hyödykkeitä moneen tarpeeseen ilman vakuuksia ja takaajia. Luoton määrä on usein kohtalaisen pieni (500-60 000 euroa), jossa takaisinmaksuaika voi olla 1-15 vuotta. Käytännössä kaikki perinteisten pankkien ja muiden luotonantajien myöntämät autolainat, remonttirahoitukset ja matkalainat ovat kulutusluottoja. Pankkien kulutusluotot eroavat kuitenkin siinä, että normaalisti kulutusluottoa varten pankki haluaa reaalivakuuksia tai erillisen henkilötakaajan.

Vakuudeton kulutusluotto on hyödyllinen varsinkin nuorille henkilöille, joilla ei ole vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta tai henkilöä takaamaan lainaa pankista. Kulutusluottovertailun kaikki luotonantajat tarjoavat sinulle lainaa ilman vakuuksia. Kulutusluoton hakeminen rahoituslaitokselta on myös nopeampaa kuin tavallisesta pankista. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain alle 10 minuuttia ja laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana tai 1-2 arkipäivän kuluessa.

Suomessa vuoden 2018 alussa oli Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin merkitty 62 luotonantajaa, joista noin 50 yritystä tarjoaa erilaisia kulutusluottoja ja osamaksusopimuksia henkilöasiakkaille. Valikoimaa on siis runsaasti ja itselle edullisimman kulutusluoton löytäminen voi tuntua hankalalta. Vertaanyt.fi:n kulutusluottovertailu auttaa sinua löytämään edullisimman kulutusluoton nopeasti.

Helppo ja nopea laina

Kulutusluoton hakeminen on nopeaa ja helppoa. Olitpa sitten liikkeellä kaupungilla tai shoppailemassa kauppakeskuksessa, olet ehkä nähnyt yhden jos toisen luotonantajan mainoksen kirkkaissa mainosnäytöissä, tienvarsimainoksissa tai kuullut auton radiosta. Myös nettiä selaillessa olet varmasti joskus huomannut kun erilaisia mainoksia lainoista, joissa vannotetaan niiden olevan edullisia ja parhaita.

Samaan ilmiöön voit törmätä kodinkoneliikkeissä, joissa uusia pesukoneita ja kotiteatterijärjestelmiä kaupataan osamaksurahoituksella. Myymälöiden tarjoamat osamaksurahoitukset eivät kuitenkaan ole kaikista edullisimpia kulutusluottoja, joita voit hakea. Oletetaan, että myymälä saa palkkion jokaisesta solmitusta osamaksusopimuksesta. Kun teet osamaksusopimuksen myymälän kanssa yhteistyössä toimivan rahoitusyhtiön kanssa, et ainoastaan maksa vain myönnetystä lainasta, vaan joudut todennäköisesti maksamaan myös palkkion, jonka myymälä saa kun se myy sinulle uuden osamaksusopimuksen. Tällöin joudut maksamaan osamaksusopimuksesta enemmän kuluja.

Voit hakea lainaa helposti missä vain. Parhaan ja edullisimman kulutusluoton löydät internetin avulla, jossa kaikki tapahtuu yksinkertaisesti ja nopeasti. Vertaanyt.fi:n kulutusluottovertailun avulla löydät sinulle edullisimman kulutusluoton koska olemme vertailleet yli 30 rahoituslaitoksen kulutusluotot puolueettomasti sinun puolestasi.

Kun haet lainaa Vertaanyt.fi:n kautta, vältyt ylimääräiseltä paperisodalta ja se on nopeampaa kuin lainan hakeminen pankista. Sinun tarvitsee vain täyttää luotonantajan pyytämät tiedot ja lähettää lainahakemus eteenpäin.

Kulutusluottojen vertailuun ja lainahakemuksen lähettämiseen tarvitset aikaa vain noin 10 minuuttia. Kun olet lähettänyt lainahakemuksen luotonantajalle, saat vastauksen tyypillisesti parissa tunnissa tai nopeimmilta luotoantajilta jopa muutamassa minuutissa ja rahaa tilille saman päivän aikana. Lainan hakeminen internetin välityksellä on helpompaa ja nopeampaa.

Mihin kulutusluotto sopii?

Voit lainata rahaa mihin tarvitset sitä. Luotonantajat eivät kysele mihin aiot käyttää lainaa. Monet hakevat kulutusluottoa hankkimaan rikkoutuneiden laitteiden tilalle uusia älypuhelimia, tietokoneita ja televisioita. Myös uusiin huonekaluihin ja kodinkoneisiin tarvitaan usein kulutusluottoa.

Lainaa käytetään myös yllättävän suurten laskujen maksamiseen, joka on täysin ymmärrettävää, sillä ilman lainaa talouden ylläpito voisi olla hankalaa tai jopa mahdotonta kun rahaa ei jäisi laskujen maksamisen jälkeen ollenkaan käteen. Hyvä kulutusluotto on juuri sellainen, jolla voit jakaa isoja maksuja pidemmälle ajalle. Tällöin sinulle jää enemmän rahaa tilillesi elämiseen ja normaalien kulujen maksamiseen.

Jos haluat ostaa asunnon, mutta sinulla on vain rahaa asunnon vuokraamiseen, tarvitset asuntolainaa omistusasunnon rahoittamiseen. Pidemmällä aikavälillä on taloudellisempaa hakea lainaa asunnon ostoon kuin maksaa loppuelämän ajan vuokraa asumisesta. Pienen yksiön, jonka arvo olisi 40 000 euroa saisit edullisemmin hakemalla lainaa 10 vuoden maksuajalla. Tällöin maksaisit kuukaudessa alle 400 euroa lainaa takaisin. Jos vuokraisit saman asunnon 500 euron kuukausivuokralla, tulisi se maksamaan 10 vuoden aikana yhteensä 60 000 euroa. Se olisi 10 vuoden aikana siis 20 000 euroa enemmän kuin asunnon arvo!

Riippumatta siitä, mihin tarvitset lainaa täytyy sinun kuitenkin maksaa laina takaisin. Se vaatii sinulta vastuullisuutta ja kurinalaisuutta, jotta hallitset oman taloutesi. Ei ole monia, jotka tietävät täysin omat menonsa suhteessa tuloihin, vaan he luulevat kaiken olevan kunnossa.

Talouden hallinta tarkoittaa sitä, että tiedät miten paljon sinulle tulee kuukaudessa rahaa ja kuinka paljon käytät sitä. Jos saat kuukausittain palkkaa työstä, josta menee kuukausittain suurin osa kulujen ja laskujen maksamiseen, ei sinulle jää hirveästi joustovaraa odottamattomiin kuluihin. On hyvin yleistä, että ihmiset elävät yli varojensa ja kulutus on paljon suurempi, kuin mitä rahaa saa. Tämä aiheuttaa ongelmia pitkällä aikavälillä ja pian huomataan, että pankkitilin saldo näyttää miinusta. Jos esimerkiksi kulutat kuukaudessa 100 enemmän luottotililtäsi kuin mitä saat tilillesi, voit huomata vuoden jälkeen luottotilin menevän yli 1000 euroa miinuksen puolelle.

Miinuksen puolelle menevä tili voi nopeasti rikkoa taloutesi. Jotta sinä voit välttyä tältä, on hyvä idea kerätä kuukausittain kaikki kuitit ostoista ylös ja katsoa, meneekö sinulla rahaa sellaisiin asioihin, jotka eivät ole välttämättömiä sinulle. Kokoamalla kaikki tulot ja menot yhteen, saat todellisen käsityksen oman taloutesi tilasta. Näet miten paljon sinulla menee kuukausittain rahaa ruokaan, autoon, vaatteisiin, lahjoihin ja heräteostoihin. Menoistasi löytyy varmasti jotain, mistä voisit luopua helposti. Jos saat kuukaudessa säästettyä menoista esimerkiksi 50 euroa säästöön, on sinulla vuoden kuluttua 600 euroa valmiina säästössä äkilliseen rahantarpeeseen.

Mistä löytää halvin kulutusluotto?

Kulutusluottoa tarjoaa yli 30 eri rahoitusyhtiötä ja on yksi merkki siitä, että lainaa tarvitaan aina. Koska rahoitusyhtiöiden mainoksiin törmätään ostoskeskuksissa, tien päälle, myymälöissä ja radiossa, lainan saaminen on tehty kuluttajille mahdollisimman vaivattomaksi. Lainan hakeminen on tehty helpoksi ja nopeaksi, mutta sen parhaan ja edullisimman lainan löytäminen on sitten täysin eri asia. Markkinoilla on niin paljon erilaisia luotonantajia, että on vaikeaa saada käsitys siitä, mikä on sinun tarpeisiin paras mahdollinen laina.

Paras paikka mihin voit mennä edullisinta kulutusluottoa etsiessäsi on käyttää Vertaanyt.fi:n kulutusluottovertailua. Meillä voit vertailla kymmeniä kulutusluottoja, jotka sopivat moniin tarpeisiin. Kun vertaat kulutusluottoja, voit alle 10 minuutissa löytää sinulle halvimman ja parhaan lainan. Siksi Vertaanyt.fi on yksi Suomen parhaimmista vertailusivustoista. Tällä sivulla voit rauhassa tutkia kulutusluottoja, saada paljon lisätietoa ja vinkkejä lainan hakemiseen sekä helposti vertailla kulutusluottojen hintoja kun olemme keränneet sinulle valmiiksi kaikki tiedot lainoista. Vertaanyt.fi:n sivuille on aina helppo mennä ja tehdä hintavertailua omilla ehdoillasi.

Sinun tarvitsee vain asettaa haluamasi lainan määrä ja takaisinmaksuaika, jonka seurauksena saat tyypillisesti ainakin 5 erilaista lainatarjousta, jotka vastaavat tarvettasi. Kulutusluottovertailusta näet haluamasi lainan arvioidun kuukausierän, kokonaiskulujen ja koron määrän. Sopivan ja edullisen lainan löydettyäsi klikkaa vain ”Jatka” ja pääset täyttämään lainahakemusta.

Me Vertaanyt.fi:llä suosittelemme, että lähetät saman lainahakemuksen ainakin kahdelle luotonantajalle. Koska lainahakemuksen lähettäminen ei vielä sido sinua asiakkaaksi, voit nopeasti saada tarjouksia luotonantajilta ja valita lopuksi niistä vielä kaikista edullisimman tarjouksen. Jos esimerkiksi lähettäisit lainahakemuksen vain yhdelle luotonantajalle, joutuisit taas uudelleen palaamaan sivustollemme ja täyttämään uuden lainahakemuksen toiselle luotonantajalle.

On helpompaa ja nopeampaa lähettää samalla kerralla lainahakemus usealle luotonantajalle niin sinun ei tarvitse aina avata tietokonetta uudestaan ja täyttää tietoja joka kerta uudelleen. Kun lähetät lainahakemuksen kahdelle luotonantajalle, saat hyvin nopeasti vastauksen lainapäätöksestä ja kaikista kuluista kummastakin paikasta. Valittuasi parhaan ja edullisimman lainatarjouksen, olet saavuttanut sen, mihin me pyrimme – kuluttajalle mahdollisimman edullisen lainan saamiseen. Kulutusluottovertailu on yksinkertainen käyttää, nopea ja älykäs!

Luotonantaja ei kysele lainan käyttötarkoitusta

Yksi syy, miksi kulutusluotot ovat niin suosittuja on se, ettei luotonantaja kysele, mihin haluat käyttää lainaa. Jos hakisit lainaa pankista, joutuisit täyttämään paljon asiakirjoja ja kertomaan tarkasti lainan käyttötarkoituksesta. Kun kertoisit rahoitusneuvojalle tarvitsevasi lainaa uuteen pesukoneeseen, rahoitusneuvoja voisi heti tyrmätä ajatuksen ja sanoa, ettei sinulla ole varaa siihen. Uudet luotonantajat antavat asiakkaiden hakea lainaa juuri siihen, mihin asiakas sitä tarvitsee. Luotonantaja haluaa vain varmistua lainan takaisinmaksusta.

Kulutusluotot ovat vakuudettomia lainoja eikä niihin myös tarvita takaajia. Luotonantaja tekee riskiarvion perusteella päätöksen lainan myöntämiselle. Laskelman perusteella luotonantaja on määrännyt lainalle koron, joka on usein vakuudellisia ja taattuja lainoja korkeampi. Tämä yksinkertaisesti johtuu siitä, että luotonantajalla voi olla riski olla saamatta kaikkea lainattua rahaa takaisin ja koska he eivät ole vaatineet lainalle takaajia.

Toinen syy, miksi luotonantajat eivät kysy asiakkaalta tarkemmin lainan käyttötarkoituksesta, on luottamus asiakkaan ja luotonantajan välillä. He luottavat asiakkaan kykyyn maksaa laina takaisin ja hallita omaa talouttaan järkevästi. Luotonantajat osaavat arvioida onko lainan myöntäminen asiakkaan kannalta hyvästä ja antavat täyden luottamuksen asiakkaalle lainan käyttöön ja hallintaan.

Lainaa ilman vakuuksia ja takaajia

On hyvin tavallista, että pankista lainaa haettaessa asiakas joutuu kiinnittämään lainalle vakuuksia. Kiinnitetty vakuus voi olla esimerkiksi asiakkaan oma auto tai asunto. Tällöin lainasta perittävä korko on matalampi kuin mitä vakuudettomilla lainoilla. Nykyaikaiset ja uudet rahoitusyhtiöt eivät halua vaatia asiakkailta vakuuksia tai takaajia, vaan myöntävät lainaa hieman korkeammalla korolla. Se on uudenlainen lähestymistapa laina-alalla, josta myös asiakkaat tykkäävät. Vakuuksien ja henkilötakaajien kiinnittämisessä on paljon ongelmia, joka voi aiheuttaa turhia lisämaksuja asiakkaalle. Kun asiakas maksaa hieman enemmän korkoa hakemastaan lainasta, vältytään näiltä ongelmilta ja asiakkaat mielellään maksavat lainastaan siksi enemmän korkoa.

Kun etsit helppoa ja nopeaa lainaa, sinulta ei kysytä lainan käyttötarkoituksesta tai vaadita vakuuksia kiinnitettäväksi ja se on sinun etusi. Muutamat luotonantajat tarjoavat mahdollisuutta hakea lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa. Tällöin korkokulut ovat pienemmät koska luotonantaja arvioi, ettei riski menettää lainaamaansa rahaa ole niin suuri.

Jos esimerkiksi hakisit 10 000 euroa lainaa uuden auton hankkimiseen 5 vuoden maksuajalla ja luotonantaja pyytäisi sinua maksamaan kuukausittain 330 euroa lainaa takaisin eikä sinulla olisi kuin 200 euroa kuussa rahaa käyttää lainan lyhentämiseen, luotonantaja hylkäisi hakemuksesi. Sen sijaan, jos voisit hakea lainaa yhdessä toisen lainanhakijan kanssa, jolla olisi myös maksaa 200 euroa kuukausittain lainaa, tällöin luotonantaja ehdottomasti hyväksyisi lainan myöntämisen kun lainaa maksaa takaisin kaksi asiakasta yhdessä, jotka ovat molemmat yhdessä vastuussa haetusta lainasta.

Lainan hakeminen rinnakkaishakijan kanssa on valtava etu sinulle, jos sinulla ei ole tarpeeksi kuukausittain rahaa 10 000 euron autolainan maksamiseen. Lainahakemuksessa voit yksinkertaista rastittaa vain hakevasi lainaa rinnakkaishakijan kanssa ja syöttää siihen hänen tietonsa. Lainanantajat eivät vaadi rinnakkaishakijaa, mutta tarjoavat sitä mahdollisuutta. Jos lähetät saman lainahakemuksen vaikkapa kolmelle eri luotonantajalle, voit yhteen näistä lisätä rinnakkaishakijan mukaan hakemaan lainaa. Se varmasti lisää mahdollisuuksia hyväksytyn lainapäätöksen saamiseen nopeasti.

Lainahakemukseen ei tarvitse liittää ylimääräisiä asiakirjoja ja kuitteja

Kulutusluottovertailuun listaamamme luotonantajat käsittelevät lainahakemuksia nopeasti. Se tarkoittaa, ettei sinun tarvitse lähettää mahdollisia palkkatodistuksia, kuitteja ja muita asiakirjoja lainahakemuksen yhteydessä, jotta lainahakemuksesi hyväksytään. Luotonantajien mielestä se on hankalaa ja turhaa ajanhukkaa koska nykyteknologian ansiosta luotonantajat voivat tarkistaa luottotietosi ja maksukykysi erilaisten sovellusten, kuten Instantorin avulla automaattisesti. Itse asiassa on totta, että hakemuksellasi hyväksyt luotonantajan tarkistamaan luottotietosi ennen lainapäätöksen tekemistä. Siksi sinun tarvitsee täyttää vain lainahakemuksesi ja luotonantaja tekee loput työt puolestasi. Kun täytät lainahakemusta luotonantajalle, pyri antamaan mahdollisimman tarkat tiedot tuloistasi ja vastaa rehellisesti kysymyksiin. Tällä tavalla lainahakemuksesi saadaan käsiteltyä joutuin eikä luotonantaja jälkeenpäin joudu selvittämään ja pyytämään lisätietoja hakemuksellesi.

Luotonantajat eivät pyydä kaikenlaisia asiakirjoja ja palkkakuitteja lainan hakemiseen, vaan he voivat saada tarvitsemansa tiedon digitaalisten tietokantojen kautta. Sen ansiosta lainahakemusten käsittely on luotonantajilla salamannopeaa ja helppoa. Siksi lainan hakeminen on tänä päivänä nopeaa ja lainapäätökset annetaan tunneissa, ellei jopa minuuteissa asiakkaalle.

Hyvin harvoin luotonantaja joutuu pyytämään lisätietoja asiakkaalta hänen lainahakemukseensa liittyen. Tämä usein johtuu siitä, että hakemuksesta on unohtunut täyttää joitain tietoja, jotka vaikuttavat lainapäätöksen tekemiseen. Jos näin käy, anna heille viipymättä vastaus luotonantajan tarvitsemiin lisätietoihin, jotta lainahakemuksesi saadaan pikaisesti käsiteltyä.

Lainahakemuksen käsittelyaika

Se, mikä tekee kulutusluotoista edullisia ja nopeita hakea, on sähköiset tietokannat, joita luotonantajat käyttävät apuna lainapäätöksen tekemisessä. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen luotonantaja käsittelee automaattisesti hakemuksen hyödyntäen asiakasrekistereitä, joista tarkistetaan mahdolliset maksuhäiriömerkinnät luottotiedoissa. Jotkin luotonantajat käsittelevät hakemuksesi vielä rahoitusasiantuntijan toimesta, jonka jälkeen lainapäätös lähetetään sinulle.

Lainahakemuksen käsittelyaika on onnistuttu pitämään mahdollisimman lyhyenä ja nopeana. Tyypillisesti käsittelyaika on vain muutama tunti, jonka jälkeen saat heti tietää, onko lainahakemuksesi hyväksytty tai hylätty. Nopeimmat luotonantajat käsittelevät lainahakemuksesi jopa alle 15 minuutissa. Se on suuri etu asiakkaalle saada hänen kipeästi tarvitsemansa laina esimerkiksi äkilliseen rahantarpeeseen. Kaikki lainahakemukset käsitellään tasavertaisesti ja asiakkaalla on mahdollisuus valita hänen lainahakemuksensa käsiteltävän heti.

Lainaa nopeasti tilille

Kun haet kulutusluottoa netistä ja olet toimittanut lainahakemuksesi ainakin kahdelle luotonantajalle, saat joko myönteisen tai kielteisen päätöksen luotonantajalta. Jos ensimmäinen luotonantaja lähettää sinulle kielteisen lainapäätöksen, odota vielä lainapäätöstä toiselta luotonantajalta. Lähettämällä saman lainahakemuksen usealle rahoitusyhtiölle, sinulla on enemmän pelivaraa valita itsellesi paras ja edullisin laina. Säästät myös aikaa kun samalla kerralla lähetät hakemuksen useaan paikkaan niin sinun ei tarvitse myöhemmin aloittaa lainan vertailua ja hakemista uudelleen.

Jos saat useita hyväksyttyjä lainatarjouksia, valitse niistä se tarjous, joka on sinulle tietenkin edullisin. Lainapäätös lähetetään tyypillisesti saman päivän aikana sähköpostiisi, jossa sinun täytyy vielä erikseen hyväksyä luottosopimus. Tämän jälkeen luotonantaja siirtää lainan heti tilillesi. Luottosopimuksen hyväksyminen ja allekirjoitus tapahtuu klikkaamalla sähköpostissa olevaa linkkiä tai painiketta. Lue vielä ehdot tarkasti ja huolella ennen luottosopimuksen allekirjoitusta.

Kun olet hyväksynyt ja allekirjoittanut luottosopimuksen, siirtää luotonantaja tarvitsemasi lainan heti tilille. Sinun tarvitsee tässä vaiheessa vain odottaa, että myönnetty kulutusluotto siirtyy pankkitilillesi ja olet sen jälkeen valmis käyttämään lainaa mihin haluat. Lainan maksaminen asiakkaan tilille on tänä päivänä ennen kaikkea nopeaa koska luotonantajat ymmärtävät, että voi olla tilanteita, jossa lainarahan saaminen voi olla todella akuuttia. Tämän takia nykyajan kulutusluotot ovat todella nopeita, suosittuja ja niiden trendi on kasvussa.