Kiinteän laajakaistan hintavertailu

Vertaa laajakaistojen kuukausihintoja teleoperaattoreilla

Hanki toimintavarma valokuituyhteys kotiin DNA:lta

Surffaa netissä entistä vauhdikkaammin ja suoratoista videoita ilman pysähdyksiä

Tarkista kiinteän laajakaistan saatavuus
Tai
Tarkista kiinteän laajakaistan saatavuus
Kuinka nopean yhteyden tarvitset?
123
  • Suodata tuloksia:
  • 4G verkko
  • Nopeus +100Mb/s
  • Rajaton käyttö

Löysimme sopivaa tarjousta

Valitettavasti sopivia tarjouksia ei löytynyt

Operaattori
Käyttö
Avausmaksu
Sopimusaika
Kuukausierä
 

Eikö kotiisi ole saatavilla kiinteää laajakaistaa?

Kiinteä laajakaista – Oletko valmis valokuidun aikakauteen?

Kiinteän laajakaistan hintavertailu auttaa sinua vertaamaan valokuituyhteyksien hintoja ja ominaisuuksia. Vertaa valokuidun hintaa, tarkista saatavuus kotiosoitteeseesi ja tilaa laajakaista kotiin meidän kautta. Vertaanyt.fi tarjoaa puolueettoman hintavertailun DNA:n kiinteille laajakaistoille aina ajantasaisilla hinnoilla.

Kiinteä laajakaista kotiin on internetin suurkuluttajan ja uudesta teknologiasta nauttivan harrastajan pakollinen varuste. Kuuluipa arkeesi etätyöskentely kotona, huipputerävien videoiden katselu ja pelaaminen vapaa-ajalla, saat parhaan tuloksen ottamalla käyttöösi kiinteän verkkoyhteyden.

Tulevaisuudessa yhä useampi asukas haluaa hyödyntää teknologiaa yhdistämällä kodinkoneita ja turvalaitteita verkkoon. Tarvitaan siis internet-yhteys, joka toimii tasalaatuisesti ja kestää verkon kuormitusta.

Voit lukea lisää kiinteän laajakaistan käyttöönotosta sekä ominaisuuksista. Toivottavasti sivuistamme ja kiinteän laajakaistan hintavertailusta on sinulle apua sopivan ratkaisun löytämisessä.

Missä voin tarkistaa kiinteän laajakaistan saatavuuden kotiini?

Kiinteän laajakaistan asentaminen asuntokohteisiin riippuu siitä, kuinka laajalle alueelle palveluntarjoaja on rakentanut laajakaistaverkkoaan. Tämä tarkoittaa siis langallisen verkon saatavuutta asuinalueellasi. Voit tarkistaa DNA:n kiinteän laajakaistan saatavuuden syöttämällä kotiosoitteesi.

Tiesithän, että vaikka kotiisi ei olisi tällä hetkellä saatavilla kiinteää laajakaistayhteyttä, voit sen sijaan tilata mobiililaajakaistan. Mobiililaajakaista ei vaadi kiinteää asennusta. Tämän ansiosta erityisesti pienemmillä asuinalueilla mobiililaajakaistat ovat todella suosittuja ja voit myös ottaa sen helposti matkaan tai mökille!

Mitä yhteyden tasalaatuisuus tarkoittaa?

Kiinteälle laajakaistalle on tyypillistä yhteyden tasalaatuisuus. Tasalaatuisella kiinteällä laajakaistalla tarkoitetaan internet-yhteyttä, joka toimii hidastelematta ja nopeasti, vaikka samaan verkkoon olisi kytketty useita laitteita, joita samanaikaisesti käyttää monta eri käyttäjää. Verrattuna mobiililaajakaistoihin, kiinteä laajakaista on siis takkuilematon ja nopea kun verkon kuormitus on suuri.

Erityisesti pelaajat ja 4K-laatuisia videoita katselevat käyttäjät pitävät kiinteästä laajakaistasta, sillä sen avulla pätkimätön yhteys ei pilaa pelaajan tai katsojan nautintoa.

Kiinteän laajakaistan nopeus on hyvin tasalaatuinen eikä se muutu, vaikka verkkoa kuormittaisi useat eri käyttäjät samanaikaisesti. DNA:n tarjoama kiinteä laajakaista toimii valokuituyhteydellä, joka takaa mahdollisuudet hyvin suuriin laajakaistan nopeuksiin. Tällä hetkellä DNA:n valokuidun nopeus on aina 35 Mb/s jopa 1000 Mb/s saakka.

Kuinka paljon valokuituyhteys maksaa?

DNA:n kiinteä laajakaista toimii valokuituyhteydellä, joka takaa salamannopean internetin kotiisi. Valokuidun hinta määräytyy tiedonsiirtonopeuden mukaan. Edullisin valokuitu on nopeudeltaan 35-50 Mb/s ja sen kuukausihinta DNA:lla on 24,90 euroa. Tällainen yhteys riittää hyvin Full HD-videoiden katseluun ja aktiiviseen verkkopelaamiseen.