Kulutusluottovertailu aina ajantasaisilla tiedoilla

Vertaa kulutusluottojen korko ja kuukausierät nopeasti

Löydä 100 – 60 000 € kulutusluotto edullisimpaan hintaan juuri sinulle

Valitse sinulle sopivin maksuaika aina kolmesta kuukaudesta 15 vuoteen

Lainasumma:
123
Maksuaika:
123
  • Rajaa tuloksia:
  • Näytä vain suosituimmat
  • Piilota lainanvälittäjät
  • Lainaa 18-vuotiaalle

Löysimme sopivaa tarjousta

Valitettavasti sopivia tarjouksia ei löytynyt

Yritys
Ikäraja
Korko
Kokonaiskulut
Kuukausierä
 

Löydä Suomen halvin kulutusluotto

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on pankin tai rahoitusyhtiön tarjoama vakuudeton laina, jonka käyttötarkoitus on moninaista. Tyypillisesti haettavan kulutusluoton määrä ja maksuaika ovat pieniä, minkä vuoksi valtaosa kulutusluotoista myönnetään ilman vakuuksia.

Käytännössä kaikki perinteisten pankkien myöntämät auto- ja venelainat sekä remonttirahoitukset ovat kulutusluottoja. Kulutusluotot ovatkin todella suosittuja lainoja Suomessa, sillä noin joka kolmannella kotitaloudella on käytössään jonkinlainen kulutusluotto tai kuluttajalaina.

Miksi vakuudettomat kulutusluotot ovat niin suosittuja?

Vakuudettomien kulutusluottojen suosio perustuu sen helppoon hakemiseen. Lainanhakijan ei tarvitse vakuuttaa omaisuuttaan kulutusluottoa varten ja lainahakemuksen täyttäminen on tehty todella vaivattomaksi netissä.

Internetin ansiosta luottojen hakeminen on kasvanut merkittävästi vuodesta 2013 alkaen ja siksi yhä useampi hakee kulutusluottoa netin kautta. Nopea lainapäätös mahdollistaa myönnetyn kulutusluoton maksamisen nopeasti asiakkaan pankkitilille, tyypillisesti alle 1-3 arkipäivässä.

Mihin kulutusluotto sopii?

Lainalle on aina jokin käyttötarkoitus. Se voi kohdallesi tarkoittaa huonekalujen ostamista sisustusliikkeestä uuteen kotiisi tai uuden käyttöauton hankkimista rahoituksella.

Kulutusluoton yksi merkittävästi eduista on käyttää sitä juuri siihen mihin tarvitset rahaa. Rahoitusyhtiöt eivät tiedustele sinulta kulutusluoton käyttötarkoitusta eikä sinun tarvitse tehdä ylimääräisiä selvityksiä hankinnoistasi.

Monet hakevat kulutusluottoa rahoittaakseen uusia pesukoneita, tietokoneita ja televisioita. Lainaa käytetään myös yllättävien laskujen maksamiseen, joka on mielestämme hyväksyttävää, sillä ilman kaivattua joustoa talouden ylläpito voisi olla hankalaa tai ellei jopa mahdotonta todella tiukassa tilanteessa.

Hyvä kulutusluotto on juuri sellainen, jolla voit jakaa isoja maksuja pidemmälle ajalle. Tällöin sinulle jää enemmän rahaa tilillesi elämiseen ja normaalien kulujen maksamiseen.

Kulutusluoton hakeminen

On hyvin tavallista, että pankista lainaa hakiessa asiakas joutuu kiinnittämään lainalle vakuuksia. Kiinnitetty vakuus voi olla esimerkiksi asiakkaan oma auto tai asunto-osake.

Nykyaikaiset rahoitusyhtiöt eivät vaadi asiakkailta vakuuksia tai takaajia, vaan myöntävät kulutusluottoa hieman korkeammalla korolla perinteisiin vakuudellisiin lainoihin verrattuna.

Vakuuksien ja henkilötakaajien kiinnittämisessä voi olla paljon ongelmia, jotka aiheuttavat tarpeetonta lisätyötä niin asiakkaalle kuin rahoitusyhtiölle. Asiakkaat ovat tyytyväisiä kun kulutusluoton hakeminen on mahdollisimman vaivatonta ja he tietävät saavansa tarvitsemansa rahan nopeasti käyttöön.

Riippumatta siitä mihin tarvitset kulutusluottoa, täytyy sinun kuitenkin maksaa lainattu raha takaisin. Se vaatii sinulta vastuullisuutta, jotta hallitset oman taloutesi.

Talouden hallinta tarkoittaa sitä, että tiedät miten paljon sinulle tulee kuukaudessa rahaa ja kuinka paljon käytät sitä. Jos saat kuukausittain palkkaa työstä, josta suurin osa menee kulujen ja laskujen maksamiseen, ei sinulle jää riittävästi varallisuutta odottamattomien kulujen maksamiseen.

On valitettavan yleistä, että ihmiset elävät yli varojensa ja kulutus on paljon suurempi kuin mitä henkilö itse ansaitsee. Tämä aiheuttaa ongelmia pitkällä aikavälillä.

Jotta sinä voit välttyä maksuongelmilta, on hyvä idea kerätä kuukausittain kaikki kuitit ostoista ylös ja katsoa, meneekö sinulla rahaa sellaisiin asioihin, jotka eivät ole välttämättömiä sinulle.

Kokoamalla kaikki tulot ja menot yhteen, saat todellisen käsityksen oman taloutesi tilasta. Näet miten paljon sinulla menee kuukausittain rahaa ruokaan, autoon, vaatteisiin, lahjoihin ja heräteostoihin.

Menoistasi löytyy varmasti jotain, mistä voisit luopua helposti. Jos saat kuukaudessa säästettyä menoista esimerkiksi 50 euroa, on sinulla vuoden kuluttua 600 euroa valmiina säästössä tuomaan vakautta omalle taloudellesi.

Kulutusluottojen vertailu ja kilpailutus

Laaja valikoima kulutusluottoja tekee sopivan luoton löytämisestä haastavaa ilman kulutusluottojen vertailua ja kilpailutusta. On hyvin tavallista, että lainanhakija joutuu itse käyttämään paljon aikaa perehtymällä yksitellen eri rahoitusyhtiöihin Suomessa. Uskomme kuitenkin, että pääset varmasti vähemmällä vaivalla meidän kanssamme.

Löydät tältä sivustolta kulutusluottovertailun, johon olemme keränneet yli 20 rahoitusyhtiön tarjoamien kulutusluottojen korot sekä muut kustannukset. Täysin puolueeton ja läpinäkyvä vertailu auttaa sinua hahmottamaan miten eri luotonantajat hinnoittelevat kulutusluottojaan.

Sinun tarvitsee vain asettaa haluamasi lainan määrä ja takaisinmaksuaika, jonka jälkeen saat ainakin 5 erilaista lainatarjousta, jotka vastaavat tarvettasi.

Kulutusluottovertailusta näet tarvitsemasi lainan arvioidun kuukausierän, kokonaiskulujen sekä koron määrän. Sopivan kulutusluoton löydettyäsi klikkaa vain ”Jatka” ja pääset täyttämään lainahakemusta.

Vinkki kulutusluoton hakemiseen

Suosittelemme, että käytät ensiksi kulutusluottovertailua, jonka jälkeen lähetät lainahakemuksen ainakin kahdelle eri luotonantajalle.

Jos ensimmäinen luotonantaja lähettää sinulle kielteisen lainapäätöksen, odota vielä lainapäätöstä toiselta luotonantajalta.

Lähettämällä saman lainahakemuksen usealle rahoitusyhtiölle, sinulla on enemmän pelivaraa valita itsellesi paras ja edullisin kulutusluotto.

Säästät myös aikaa kun samalla kerralla lähetät hakemuksen useaan paikkaan niin sinun ei tarvitse myöhemmin aloittaa lainan vertailua ja hakemista uudelleen.

Lainapäätös lähetetään tyypillisesti saman päivän aikana sähköpostiisi. Jotkin luotonantajat antavat lainapäätöksen välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen. Kun saat hyväksytyn lainapäätöksen, tulee sinun vielä allekirjoittaa luottosopimus sähköisesti.

Luottosopimuksen hyväksyminen ja allekirjoitus tapahtuu klikkaamalla sähköpostissa olevaa linkkiä tai painiketta. Kun olet hyväksynyt ja allekirjoittanut luottosopimuksen, siirtää luotonantaja tarvitsemasi lainan heti tilille.

Sinun tarvitsee tässä vaiheessa vain odottaa, että myönnetty kulutusluotto siirtyy pankkitilillesi ja olet sen jälkeen valmis käyttämään lainaa mihin haluat.

Kulutusluoton myöntäminen on tänä päivänä ennen kaikkea nopeaa koska luotonantajat ymmärtävät, että voi olla tilanteita, jossa lainarahan saaminen voi olla todella akuuttia. Tämän vuoksi nykyajan kulutusluotot ovat todella suosittuja ja niiden trendi on kasvussa.