Pikaluotto akuuttiin rahantarpeeseen

Vertaa pikaluotot nopeasti helppokäyttöisellä lainavertailulla

Hae pikaluottoa 50 – 3 000 € netissä verkkopankkitunnusten avulla

Voit valita maksuajan aina 7 päivästä 12 kuukauteen saakka

Lainasumma:
123
Maksuaika:
123
  • Rajaa tuloksia:
  • Lainaa viikonloppuisin
  • Kuluton ensinosto
  • Lainaa 18-vuotiaalle

Löysimme sopivaa tarjousta

Valitettavasti sopivia tarjouksia ei löytynyt

Yritys
Ikäraja
Korko
Kokonaiskulut
Kuukausierä
 

Pikalainavertailu etsii sinulle sopivan luoton

Mikä on pikaluotto?

Pikaluotto eli tuttavallisemmin pikavippi tai vippi on lyhytaikainen laina, jota haetaan äkilliseen rahantarpeeseen. Tyypillisesti pikaluotto on alle 2 000 euron laina, jonka maksuaika on enintään 12 kuukautta.

Monien rahoitusyhtiöiden tarjoamat pikaluotot ovat jatkuvaluonteisia lainoja. Tämä tarkoittaa myönnetyn pikaluoton olevan asiakkaan käytettävissä tarvittaessa myös myöhemmin.

Pikaluotot ovat määrältään pieniä luottoja. Siksi lainanhakijan ei tarvitse vakuuttaa omaisuuttaan luottoa varten.

Pikaluottoa eri tarkoituksiin

Pikaluottoa haetaan äkilliseen rahantarpeeseen tai yllättäviin kuluihin kun säästössä ei ole riittävästi rahaa. Lainan hakeminen epäonnisten sattumusten seurauksiin on ymmärrettävää. Tällainen tilanne voi yksinkertaisesti sattua kenelle vain.

Mitä pikaluoton hakeminen tarkoittaa sinulle? Se voi olla oman mielesi rauhoittamista asioilta, joihin sinun on hankala vaikuttaa.

Rahoitusyhtiöt eivät koskaan pyydä lainanhakijoita selvittämään pikaluoton käyttötarkoitusta. Sen sijaan rahoitusyhtiöt haluavat tarjota taloudellista apua viiveettä.

Mistä pikaluotto kannattaa ottaa?

Pikaluoton ottaminen on tehty mahdollisimman nopeaksi ja vaivattomaksi tänä päivänä. Luoton hakeminen netin kautta ei usein vie edes 10 minuuttia kauempaa. Rahakin maksetaan asiakkaan tilille tyypillistä alle 2 tunnissa.

Ongelma kuitenkin on sopivan pikaluoton löytämisessä. Jokainen rahoitusyhtiö hinnoittelee tarjoamansa pikalainat eri tavoin. Ilman pikalainojen vertailua on hankalaa löytää halvin pikaluotto, joka sopii käyttötarkoitukseen parhaiten.

Uskomme sinun saavan ratkaisun parhaan pikaluoton löytämiseen tämän sivuston pikalainavertailun avulla. Säästät omaa aikaasi ja rahaa kun näet yhdestä vertailusta kaikkien pikaluottojen korot sekä muut olennaiset tiedot.

Syöttämällä tarvitsemasi pikaluoton määrän ja maksuajan, pääset tutustumaan rahoitusmarkkinoihin yhdellä silmäyksellä. Kun löydät sinua miellyttävän pikalainan, pääset täyttämään lainahakemuksesi rahoitusyhtiön verkkosivuille painamalla ”Jatka” -painiketta.

Mikä on pikaluoton korko?

Korko usein se kulu, johon lainanhakijat kiinnittävät eniten huomiota. Pikaluottojen korkojen vertailu on tärkeää edullista pikalainaa etsittäessä, sillä se on monilla rahoitusyhtiöillä suurin palkkio, joka peritään asiakkailta.

Korko on kuitenkin hyvin laaja käsite. Pikalainojen vertailussa puhutaan kuitenkin pääasiassa todellisesta vuosikorosta.

Todellinen vuosikorko tarkoittaa

Todellinen vuosikorko on matemaattisesti laskettava prosenttiluku, jonka tarkoitus on helpottaa lainojen vertailua. Se ilmaisee, kuinka paljon luoton kaikki kulut (nimelliskorko, avaus- ja tilinhoitomaksut jne.) olisivat prosentuaalisesti haettavan lainan määrästä.

Todellisen vuosikoron vertailu johtaa kuitenkin hyvin helposti harhaan. Monet ymmärtävät, että pikalainojen ja asuntolainojen todellisen vuosikoron vertailu on mahdollista.

Asia ei ole kuitenkaan näin. Jotta todellisen vuosikoron määrää voidaan vertailla eri luotonantajien välillä, täytyy lainasumman sekä maksuajan pysyä muuttumattomana vertailussa.

Tämä on se asia, jonka olemme halunneet toteuttaa pikalainavertailussa. Asettamalla pikalainan määrän sekä maksuajan, pääset vertaamaan todellisia vuosikorkoja luotonantajien välillä.

Kuinka nopeasti pikaluoton saa käyttöön?

Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen, lainanhakija saa tarvitsemansa pikaluoton käyttöön tyypillisesti alle kahdessa tunnissa. Nopeimmat pikalainat maksetaan jopa 15 minuutissa luottosopimuksen hyväksymisen jälkeen.

Luotonantajat haluavat antaa ensiluokkaista palvelua asiakkailleen. Kyse on nopeudesta ja kohtuullisista kuluista, joita asiakas maksaa lainatusta rahasta.

Lainahakemuksen käsittelyn nopeus riippuu vahvasti siitä, kuinka tarkasti lainanhakija on täyttänyt hakemuksessa vaaditut tiedot. Puutteelliset tiedot ovat ehkäpä suurin syy, miksi pikalainan saaminen asiakkaan käyttöön viivästyy.

Luotonantaja tarkistaa luottotiedot asiakkaalta

Kun lainantarjoaja vastaanottaa asiakkaan lainahakemuksen, on luotonantajilla omat tapansa käsitellä hakemuksia. Netistä haettavat pikalainat käsitellään sähköisesti, jossa luotonantaja tarkastaa mahdolliset merkinnät luottotiedoissa sekä tekee automaattisen riskiarvion asiakkaasta.

Koska kaikki tapahtuu internetin välityksellä, on lainahakemuksen käsittely nopeaa. Perinteisissä pankeissa tämä veisi paljon enemmän aikaa koska rahoitusasiantuntijan täytyisi manuaalisesti kerätä nämä tiedot ja tehdä sen jälkeen yhteenveto asiakkaalle mahdollisesti myönnettävästä lainasta.

Maksuhäiriömerkintä vaikuttaa negatiivisesti

Merkintä maksuhäiriöstä luottotiedoissa estää lähes jokaisessa tilanteessa pikalainan saamisen ilman tarkempaa lisäselvitystä. Tämä johtuu automaattisesta lainankäsittelystä, jossa asiakkaan luottotiedot tarkistetaan.

Maksuhäiriömerkintä luottotiedoissa ei ainostaan vaikuta lainan saamiseen, mutta sillä on myös monia muita vaikutuksia. Esimerkiksi puhelinliittymän hankkiminen tai vakuutuksen hakeminen voi estyä kokonaan henkilöltä, joka on menettänyt luottotietonsa.