Pikavippivertailu

Vertaa pikalainat nopeasti helppokäyttöisellä lainavertailulla

Hae pikalainaa 50 – 3 000 € netissä verkkopankkitunnusten avulla

Voit valita maksuajan aina 7 päivästä 12 kuukauteen saakka

Lainasumma:
123
Maksuaika:
123
  • Rajaa tuloksia:
  • Lainaa viikonloppuisin
  • Kuluton ensinosto
  • Lainaa 18-vuotiaalle

Löysimme sopivaa tarjousta

Valitettavasti sopivia tarjouksia ei löytynyt

Yritys
Ikäraja
Korko
Kokonaiskulut
Kuukausierä
 

Pikavippi – Opas pikalainojen vertailuun

Pikavippiä haetaan äkilliseen rahantarpeeseen tai muihin yllättäviin kuluihin kun säästössä ei ole riittävästi rahaa kattamaan äkillisiä kuluja. Epäonniset asiat sattuvat jostain syystä aina huonoimpaan aikaan, jolloin talous voi olla muutenkin tiukilla. Pieni 200 euronkin laina voi tuoda tarvittavan helpotuksen tähän tilanteeseen. Et varmasti ole yksin siinä tilanteessa.

Äkillinen rahantarve yllättää usein juuri siihen aikaan kun tilillä ei ole tarpeeksi rahaa esimerkiksi laskujen maksamiseen tai uuden pyykkikoneen hankintaan. Tällöin on normaalia, että henkilöllä tulee kiire saada jostain lainaa tilille nopeasti. On järkevää olla tekemättä turhan kiireellisiä päätöksiä ja aloittaa pikavipin hakeminen ensiksi vertailemalla tuotteita.

Pikavipit ovat suosittuja lyhytaikaisia lainoja

Pikavipit ovat suosittuja koska ne ovat lyhytaikaisia lainoja, joiden hakeminen on yksinkertaista ja helppoa. Jokainen pystyy täyttämään lainahakemuksen ja tiedot nopeasti eikä se ole vaikeaa. Lainantarjoajat ovat tehneet pikavipin hakemisen mahdollisimman vaivattomaksi ja joustavaksi. Pikavippiä haetaankin äkilliseen rahantarpeeseen ja siksi vipin hakeminen on tehty nopeaksi.

Pikavippivertailu on aina ajantasalla lainantarjoajista ja hinnoista

Lisää Vertaanyt.fi:n pikavippivertailu älypuhelimesi selaimen suosikkeihin tai kirjanmerkkeihin, jotta tiedät aina mistä löydät halvimman pikavipin kun tarve sellaiselle tulee. Löydät aina ajankohtaiset tiedot ja hintavertailun, jonka ansiosta et tule ikinä maksamaan liikaa nopeasta rahan lainaamisesta.

Pikavipit jaetaan kahteen ryhmään

Pikavipit voidaan jakaa kahteen pääryhmään: kiinteisiin kertalainohin ja luottolimiitteihin. Ero näiden kahden välillä on suuri ja siksi on hyvä tietää ennakkoon kumpaa lainaa tarvitsee. Kerromme seuraavaksi tarkemmin näiden kahden lainamuodon eroavaisuuksista.

Kiinteä laina eli kertalaina

Kertalaina on nimensämukaisesta laina, jonka summa ja takaisinmaksuaika ovat kiinteitä. Lainahakemusta tehdessä valitaan haluttu lainan määrä (50-2000 euroa) ja maksuaika, esimerkiksi kaksi kuukautta. Kertalainaa maksetaan maksuaikataulun mukaan yhtä suurissa erissä pois. Kun laina on kokonaan maksettu takaisin, ei uutta saldolla lainalle jää jäljelle. Jos asiakas tarvitsisi uuden kertaluonteisen lainan, hänen tulisi tällöin hakea lainaa uudelleen ja täyttää lainahakemus.

Tällainen laina sopii parhaiten ostoksiin, jotka halutaan tehdä kerralla eikä jatkuvaa tarvetta lainalle ole. Esimerkiksi uuden älypuhelimen tai kodinkoneen hankinta voidaan rahoittaa nopeasti. Kertalainan hyödyt ovatkin nopea siirto asiakkaan tilille, lyhyt takaisinmaksuaika ja pienet kulut.

Luottolimiitti on kuin luottokortti

Luottolimiitti on hieman uudempi käsite pikavipille. Kyseessä on siis jatkuvaluonteinen laina, joka toimii samalla periaatteella kuin pankista haettu luottokortti. Luottolimiitillä on oma luottoraja, joka vähenee kun ostoja tehdään luotolla. Luottoraja palautuu alkuperäiseen määräänsä sitä mukaa kun luottoa maksetaan takaisin. Luoton takaisinmaksuaika on paljon joustavampi, kuin mitä kertalainalla tyypillisesti haettavan luottolimiitin määrä on 2500 euroa.

Luottolimiitti on paljon nopeammin haettavissa ja käytettävissä kuin perinteisen luottokortin hakeminen pankista. Useat lainantarjoajat luovat asiakkailleen verkkopankkia muistuttavan käyttäjäprofiilin, josta voi tehdä milloin vain nostoja omalle henkilökohtaiselle pankkitilille. Tarjolla on myös näppäriä sovelluksia älypuhelimille, josta näkee nykyisen luottorajan saldon ja sitä voi tarpeen tullen korottaa.

Limiitin takaisinmaksu tapahtuu kuukausittaisissa erissä, jossa maksuerän suuruus vaihtelee. Monet lainantarjoajat ovat asettaneet kuukausittaisen prosenttimäärän. Esimerkiksi joka kuukausi asiakkaan täytyy lyhentää luottoa pois 15% käyttämästään luotosta. Jos esimerkiksi käyttäisit yhden kuukauden aikana 500 euroa lainaa 2000 euron luottorajasta, tulisi sinun lyhentää lainaa 75 euron kuukausierissä niin kauan, että luottoraja palautuu 1500 eurosta takaisin alkuperäiseen 2000 euron luottorajaan.

Luottolimiitti on jatkuvasti käytettävissä ja sen voi tarvittaessa lopettaa kun asiakas on maksanut käytetyn luoton ja sen kulut pois lainantarjoajalle. On kuitenkin tärkeää huomioida, että jokainen kuukausittainen maksuerä kattaa sekä lainatun pääoman ja korkokulut.

Jatkuvaluonteinen laina sopii sinulle parhaiten, jos et halua käyttää montaa päivää luottokortin hakemiseen pankista. Luottokorttia varten pankit usein selvittävät tulo- ja luottotietosi manuaalisesti, mikä vie paljon aikaa. Akuutissa rahantarpeessa luottolimiitti on paljon nopeampi. Luottolimiittiä hakiessa on kannattavaa tehdä hintavertailua, jotta saat mahdollisimman edullisin luoton pienellä korolla.

Kumpi laina sopii minulle parhaiten?

Valitse tarpeeseesi sopivin pikavippi, joka on joko kertaluonteinen tai jatkuvasti käytettävissä oleva luotto. Kiinteän lainan etuna on se, että tiedät joka kuukausi kuinka paljon sinun tulee maksaa lainaa takaisin. Luottolimiitti vuorostaan sopii talouden varakassaksi, joka on aina yllättävin menojen tullen käytössä.

Pidä säännöllisesti kirjaa tuloista ja menoista, jotta osaat suhteuttaa lainan kuukausittaiset kulut tasapainossa kaikkiin muihin kuukausittaisiin menoihin. Niin kauan kun tiedät mihin käytät rahaa ja pystyt maksamaan lainaa takaisin ilman hampaiden kiristelyä, molemmat lainamuodot sopivat sinulle.

Kuinka nopeasti pikavipin saa käyttöön?

Pikavippi maksetaan tilillesi ja saat sen käyttöön normaalisti saman päivän aikana jo kun täytät lainahakemuksen lainantarjoajan ohjeiden mukaan. Nopeimmat lainat maksetaan jopa 15 minuutissa asiakkaan tilille.

Meillä on hyviä kokemuksia kaikkien vertaamamme lainantarjoajien kanssa ja he tarjoavat ensiluokkaista palvelua asiakkailleen. Kyse on nopeudesta ja kohtuullisista kuluista, joita asiakas maksaa lainatusta rahasta. Lainahakemuksen käsittelyn nopeus riippuu vahvasti siitä, kuinka tarkasti olet täyttänyt lainahakemuksen ilman puuttuvia tietoja. Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, tarkasta vielä kerran kaikki täyttämäsi tiedot, lue ja hyväksy luotonantajan ehdot. Tämän jälkeen klikkaa vain lähetä -painiketta ja voit jäädä hetkeksi odottamaan hakemuksesi käsittelyä.

Virhe lainahakemuksessa voi johtaa hylättyyn lainapäätökseen

Jos olet tehnyt virheen lainahakemuksen täyttämisessä tai lainantarjoajan tarvitsemia tietoja puuttuu hakemuksestasi, voidaan lainahakemus suoraan hylätä automaattisesti. Lainantarjoaja voi myös ottaa sinuun yhteyttä ja pyytää korjaamaan tai lisäämään puutteelliset tiedot. Tämä kasvattaa lainahakemuksesi käsittelyaikaa. On hyvin tavallista, että lainanhakijalta unohtaa jonkin kohdan täyttäminen ja siksi on tärkeää, että tarkistat oman lainahakemuksesi vielä kerran ennen sen lähettämistä.

Lainantarjoaja tarkistaa asiakkaan tiedot ja maksukyvyn

Kun lainantarjoaja vastaanottaa asiakkaan lainahakemuksen, on luotonantajilla omat tapansa käsitellä hakemuksia. Valtaosa netistä haettavista pikavipeistä käsitellään sähköisesti, jossa luotonantaja tarkastaa mahdolliset merkinnät luottotiedoissa sekä tekee automaattisen riskiarvion asiakkaasta. Koska kaikki tapahtuu internetin välityksellä, on lainahakemuksen käsittely nopeaa. Perinteisissä pankeissa tämä veisi paljon enemmän aikaa koska rahoitusasiantuntijan täytyisi manuaalisesti kerätä nämä tiedot ja tehdä sen jälkeen yhteenveto asiakkaalle mahdollisesti myönnettävästä lainasta.

Maksuhäiriömerkintä vaikuttaa negatiivisesti lainan saantiin

Merkintä luottotiedoissa, joka kertoo asiakkaalla voimassa olevasta maksuhäiriöstä estää lähes jokaisessa tilanteessa lainahakemuksen hylkäämisen ilman tarkempaa lisäselvitystä. Yksinkertaisesti tämä johtuu automaattisesta lainankäsittelystä, jossa lainantarjoaja katsoo, että on liian suuri riski myöntää asiakkaalle lainaa, jolla on maksuhäiriömerkintä. Lainantarjoaja ei halua myöskään vaikeuttaa asiakkaan mahdollisia maksuongelmia, vaan ennemmin pyrkii ohjaamaan asiakkaan velkaneuvontaan, jossa maksuhäiriömerkinnän poistamiseen ja nykyisten velkojen lyhentämiseen laaditaan maksusuunnitelma.

Suuri valikoima tarjouksia kymmeniltä lainantarjoajilta

Vertaanyt.fi:n pikavippivertailu on laaja ja se kattaa halvimman ratkaisun jokaiseen rahantarpeeseen. Puolueeton lainavertailu antaa sinulle parhaan kuvan nykyisistä lainamarkkinoista nopeallakin silmäyksellä. Meillä on käsin valitut lainantarjoajat, jotka ovat luotettavia ja pitkäaikaisia toimijoita rahoitusalalla. Pikavippivertailun laatimisessa meillä on käytössä tietyt kriteerit lainantarjoajien valitsemiseen. Emme vertaa epäluotettavia luotonantajia, jotka ovat osoittautuneet aiemmin asiakkaille harmillisiksi tai muuten epäilyttäväksi.

Monet tunnetutkin pikavippien tarjoajat mainostavat internetissä, ostoskeskuksissa ja tienvarsinäytöissä heidän lainojen olevan markkinoiden edullisimpia ja parhaita. Vasta sopimusehtoja luettaessa huomataan kuitenkin, että luvatut matalat korkokulut eivät enää vastaa sitä, mitä mainoksissa on kerrottu. Tämä on yksi merkittävä syy, miksi Vertaanyt.fi on halunnut tuoda puolueetonta ja paikkaansapitävän lainavertailun kaikkien suomalaisten käyttöön.

Hintaerot lainantarjoajien välillä on suuret. Isommissa lainoissa ero halvimman ja kalliimman luotonantajan välillä on jopa 2000 euroa! Olemme tehneet pikavippivertailusta mahdollisimman yksinkertaisen ja selkeän, jotta löydät sinulle edullisimman lainan. Säästät aikaa ja rahaa kun käytät vain 10 minuuttia pikavippien vertailuun.

On hyvä huomioida, että mitä löyhemmät vaatimukset lainantarjoajalla asettaa hakijoille, todennäköisesti sitä korkeammat kulut ovat. Korkeammat kustannukset ja korot johtuvat isommasta riskistä lainantarjoajalla menettää rahaa. Lainantarjoaja, joka on asettanut tiukat ehdot ja vaatimukset pikavipin saamiselle tarjoaa usein paljon pienemmillä kustannuksilla lainaa.

Pikavippivertailumme kattaa kymmenien lainantarjoajien pikavipit, joten uskomme jokaisen lainanhakijan löytävän täältä itselleen sopivimman pikavipin. Lainavertailu koostuu pääsääntöisesti kotimaisista lainantarjoajista, mutta on vertailussa on myös mukana kansainvälisiä toimijoita. Sinun täytyy käyttää vain hetki aikaa lainojen vertailuun ja ennemmin tai myöhemmin löydät sinulle sen parhaan pikavipin, jonka voit hakea nopeasti käyttöösi.

Mistä löytää halvin luottolimiitti?

Luottolimiitin löytäminen ei ole vaikeaa. Lainamarkkinat ovat valtavat Suomessa ja siksi rahoitusta tarjotaan kaikkialla – internetissä, kodinkonemyymälöissä ja huonekaluliikkeissä. Kuluttaja-asiakkaana sinun on kuitenkin oltava varovainen siitä, mistä päätät hakea luottoa käyttöösi. Nopein ratkaisu ei aina ole sinulle edullisin rahoitustarjous. Esimerkiksi myymälöissä tarjolla olevien osamaksusopimusten tarjoaja eli rahoitusyhtiö joutuu maksamaan palkkion myymälälle aina kun uusi osamaksusopimus solmitaan asiakkaan kanssa. Tämä palkkio maksetaan suoraan ”asiakkaan pussista” ja se kasvattaa luonnollisesti kokonaiskuluja lainalle. Haluat varmasti välttää maksamasta liikaa kuluja lainatusta rahasta ja onnistut siinä käyttämällä meidän lainavertailua.

Kun selailet verkkokauppoja ja löydät mielenkiintoisia tuotteita ja tavaroita, pidä tämä pikavippivertailu kirjanmerkeissäsi. Tällöin löydät aina tarpeen vaatiessa tutun ja turvallisen lainavertailumme, jonka avulla voit kilpailuttaa pikavipit ja kulutusluotot. Olet joskus varmasti saanut sähköpostiisi lainatarjouksia useilta rahoitusyhtiöiltä ja todennäköisesti hukkaat vain omaa aikaa kun jäät lukemaan niitä. Houkutus lainan hakemiseen voi olla hyvin suuri kun saat hyvältä kuulostavan tarjouksen postiisi. Halvimmat ja parhaimmat internetin välityksellä haettavat pikavipit löydät meidän lainavertailusta. Toimimme täysin puolueettomasti lainavertailun tekemisessä, joten voit luottaa meihin, että saat sen mitä haluat. Emme suosittele vain yksittäisiä luotonantajia, vaan tarkastelemme lainamarkkinoita yhtenä isona kokonaisuutena.

Televisiossa voit usein törmätä mainoksiin, joissa tarjotaan lainaa unelmamatkaa varten. On kuitenkin hyvä olla kriittinen aggressiivisten mainostajien suhteen, sillä televisiossa tapahtuva mainonta on yrityksille erittäin kallista. Kuka maksaa lopulta ne kymmeniä tuhansia euroja maksavat televisiomainonnan kulut? – Asiakas. Löydät paljon paremman lainan vertailumme avulla ja jokainen säästämäsi euro vertailun ansiosta kerryttää myös enemmän säästöä sitä oikeaa unelmamatkaasi varten.

Kuinka paljon pikavippiä voi saada?

Pikavippivertailu helpottaa sinua edullisimman lainan löytämisessä ja uskomme, että tekemämme lainavertailu auttaa asiakasta missä tahansa rahan tarpeessa. Pikavippivertailumme koostuu 50-3000 euron pikavippien vertailusta, jossa maksuaika on 7 päivästä 12 kuukauteen. Voit siis hakea pikavippiä käytännössä mihin vain, mutta kannustamme kuitenkin toimimaan järkevästi lainatun rahan kanssa. Sinun täytyy muistaa, että käytät lainaa vain sen verran mihin sitä oikeasti tarvitset, ja että maksat sen lainantarjoajalle takaisin sovitun maksuaikataulun mukaisesti.

Lainantarjoajat ilmoittavat kuinka paljon heiltä voi lainata rahaa, mutta normaalisti asiakkaalle myönnetty laina voikin olla alkuperäistä määrää pienempi, mitä asiakas on hakenut. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että luotonantajat arvioivat asiakkaan tuloja tekevät sen mukaan päätöksen lainasummasta, jonka he ovat valmiita maksamaan asiakkaalle.

Hakiessasi pikavippiä sinun täytyy muistaa, että kaikkien kuukausittaisten kulujen ja lainan kuukausierän jälkeen sinun tilillesi jää rahaa odottamattomia kuluja varten. Tämä auttaa sinua ylläpitämään talouttasi ja tarpeen tullen sinulla on rahaa äkillisiin menoihin. Yksi hyvä esimerkki seurata kuukausittaisia kuluja on kerätä kaikki aiemmin kuukauden kuitit kasaan ja laskea siitä, miten paljon sinulla menee rahaa ruokaan, vaatteisiin, vuokraan sekä muihin välttämättömiin menoihin. Mieti myös, että maksatko säännöllisesti palveluista tai tuotteista, jotka eivät ole sinulle välttämättömiä.

Lähetä sama lainahakemus ainakin kahdelle lainantarjoajalle

Lainahakemuksen lähettäminen vähintään kahdelle lainantarjoajalle antaa sinulle vielä lisää valinnan varaa halvimman pikavipin löytämisessä. Kun lähetät saman lainahakemuksen samalla lainasummalla ja takaisinmaksuajalla usealle lainantarjoajalle, saat heiltä lopullisen lainapäätöksen tyypillisesti sähköpostiisi. Lainapäätöksestä näet onko hakemuksesi hyväksytty vai hylätty, myönnetyn lainan määrän ja maksuajan sekä sopimusehdot, jotka sinun täytyy lukea.

Jos saat ensimmäiseltä lainantarjoalta hylätyn lainapäätöksen, sinulla on vielä mahdollisuus saada toiselta tai myös useammaltakin lainantarjoalta päätöksen lainahakemuksellesi. Lopullinen lainapäätös voi poiketa arvioistasi kuukausittaiselle maksuerälle ja joissain tapauksissa se voi pienempi tai suurempi, kuin mitä olet alunperin olettanut. Parhaassa tapauksessa voit saada jokaiselta lainantarjoalta hyväksytyn päätöksen ja voit vielä näistä valita juuri sen edullisimman päätöksen, jonka seuraavaksi hyväksyt allekirjoittamalla sopimuksen.

Kun olet valinnut edullisimman lainapäätöksen, tulee se sinun siis vahvistaa allekirjoittamalla sopimus sähköisesti. Tätä varten saatat vielä tarvita verkkopankkitunnuksia. Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen lainaraha siirretään heti tai saman päivän aikana pankkitilillesi. Nyt olet viimein valmis käyttämään lainavertailun tuloksena saamasi edullisimman lainan tarpeisiisi. Onnittele itseäsi ansaituista säästöistä!