Usein kysytyt kysymykset Vertaanyt.fi hintavertailusivustosta

Tällä sivulla voit selata usein kysyttyjä kysymyksiä ja lukea lisätietoja sivuston käytöstä.

Mikä on Vertaanyt.fi?

Vertaanyt.fi on Suomen monipuolisin lainojen, liittymien ja sähkösopimusten hintavertailusivusto. Säästät aikaa ja rahaa kun vertaat hintoja ennen ostopäätöksen tekemistä. Vertaanyt.fi tarjoaa ajankohtaista ja luotettavaa tietoa rahoituslaitoksista, teleoperaattoreista sekä sähköyhtiöistä, jonka ansiosta löydät esimerkiksi sinulle sopivimman kulutusluoton tai puhelinliittymän nopeasti. Hintavertailu on aina ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Tervetuloa viihtymään sivuillamme.

Kenelle tämä hintavertailusivusto on tarkoitettu?

Vertaanyt.fi on kuluttaja-asiakkaille aina avoin hintavertailusivusto. Jos olet kiinnostunut säästämään rahaa pienentämällä esimerkiksi kuukausittaisen puhelinlaskusi määrää tai haluat edullisimman sähkösopimuksen kotiisi, olet saapunut oikealle sivustolle.

Miten vertailen lainoja?

Lainojen vertailu on Vertaanyt.fi:n avulla helppoa. Valitse ensiksi sopiva lainatuote klikkaamalla sivun ylävalikosta kohdasta ”Lainat”. Selain ohjaa sivut sivulle, johon lainavertailu avautuu.

Aseta lainavertailuun haluamasi lainan määrä ja maksuaika. Voit käyttää lisäsuodattimia esimerkiksi näyttämään vain ne luotonantajat, jotka myöntävät lainaa 18-vuotiaalle. Pääset heti tarkastelemaan vertailun tuloksia. Vertailun tuloksista näet jokaisen lainatarjouksen arvioidun kuukausierän, koron ja kokonaiskulujen määrän.

Kun olet löytänyt sinulle mieleisin ja edullisin tarjouksen, klikkaa vain ”Jatka” ja pääset täyttämään lainahakemusta luotonantajan verkkosivuille. Lainavertailu on helppoa ja nopeaa Vertaanyt.fi:n ansiosta!

Miten hyödyn lainojen vertailusta?

Lainojen vertailu on Vertaanyt.fi:n avulla helppoa. Valitse ensiksi sopiva lainatuote klikkaamalla sivun ylävalikosta kohdasta ”Lainat”. Selain ohjaa sivut sivulle, johon lainavertailu avautuu.

Lainojen vertailu on aina kannattavaa ja taloudellisesti järkevää. Luotonantajien lainatuotteiden hinnoissa ja korkokuluissa on paljon eroavaisuuksia, jotka voivat hankaloittaa halvimman lainan löytämistä.

Vertaamalla lainoja hyödyt ennen kaikkea taloudellisesti. Luotonantajien välillä saman lainan ja maksuajan kokonaiskulujen hintaero voi olla jopa yli 2000 euroa! Lainojen vertailu ei vie 10 minuuttia enempää aikaa ja vältyt yllättäviltä laskuilta kun tiedät jo ennakkoon, kuinka paljon hakemasi laina tulee arvion perusteella maksamaan.

Vertaanyt.fi:n avulla vertailet yli 30 rahoituslaitoksen lainat helposti. Puolueeton lainavertailu on aina ajantasalla lainojen hinnoitteluista ja se sisältää paljon hyödyllistä tietoa vakuudettomien lainojen hakemiseen.

Kun olet löytänyt sinulle mieleisin ja edullisin tarjouksen, klikkaa vain ”Jatka” ja pääset täyttämään lainahakemusta luotonantajan verkkosivuille. Lainavertailu on helppoa ja nopeaa Vertaanyt.fi:n ansiosta!

Onko Vertaanyt.fi lainavertailu luotettava?

Vertaanyt.fi on puolueeton hintavertailusivusto, joka kerää yhteen paikkaan luotonantajien lainatuotteiden hinnat ja ominaisuudet. Lainavertailu on aina ajantasalla ja näyttää mahdollisimman tarkan arvion kuukausierien ja kokonaiskulujen määrästä. Olemme luotettava ja suomalaisten suosima tiedonlähde apuna taloudellisten päätöksien tekemisessä.

Kuinka vertailen liittymiä ja sähkösopimuksia?

Liittymien ja sähkösopimusten hintavertailu on tehty helpoksi Vertaanyt.fi:n sivuilla.

Kun haluat vertailla esimerkiksi liikkuvan laajakaistan hintaa, valitse ensiksi ylävalikosta ”Liittymät”. Klikkaa kohtaa ”Mobiililaajakaistat” ja pääset heti katsomaan ajankohtaisia liikkuvan laajakaistan tarjouksia operaattoreilta. Liikkuvan laajakaistan hintavertailusta löydät uusimmat tarjoukset nettiliittymille alennetuilla kuukausihinnoilla. Voit suodattaa tuloksia tiedonsiirtonopeuden ja käytön mukaan. Näet vertailusta kuukausihinnan lisäksi nettiliittymän ominaisuudet ja mahdollisten kiinteiden kulujen määrän. Voit myös vertailla kiinteän laajakaistan hintaa, puhelinliittymiä ja kanavapaketteja.

Sähkön hintavertailusta löydät kotimaisten sähköyhtiöiden tarjoukset. Valitse ylävalikosta ”Sähkösopimukset” ja pääset heti katsomaan uudet sähkötarjoukset sivuillamme. Löydät jokaisesta sähkötarjouksesta hintaesimerkin ja sähköyhtiön asiakaspalvelun yhteystiedot klikkaamalla ”Katso lisää” -painiketta. Vaihtoehtoisesti voit myös pyytää sähkön kilpailutukseen erikoistuneita palveluita etsimään sinulle edullisimman sähkösopimuksen.

Löysitkö vastauksen etsimääsi asiaan?

Sivuston käyttöön liittyvissä asioissa voit täyttää yhteydenottolomakkeen tai lähettää meille sähköpostia.
Ota yhteyttä