Kaikki artikkelit, Uutiset

Uusi hintavertailusivusto apuna talouden päätöksenteossa

Vertaanyt.fi - Oikeutettua säästöä

On hyvin tavallista, että jossakin vaiheessa elämää kuluttajan täytyy hankkia oma internet- ja puhelinliittymä sekä tietenkin sähkösopimus uuteen tai vanhaan asuntoon. Myös rahoituksen hakeminen esimerkiksi huonekalujen hankintaan voi tulla yllättäen ajankohtaiseksi. Nämä hyvin yleisiltä kuulostavat asiat eivät kuitenkaan ole valtaosalle kotitalouksista välttämättä tuttuja asioita.

Vertaanyt.fi on uusi ja helppokäyttöinen hintavertailusivusto apunasi talousasioiden päätöksenteossa. Sivustoltamme löydät puolueetonta tietoa Suomessa toimivista energiayhtiöistä, pankeista ja rahoituslaitoksista sekä teleoperaattoreista. Haluamme tarjota sinulle arvokasta tietoa sekä puolueetonta hintavertailua ilman loputtomien henkilötietojen täyttämistä – täysin ilmaiseksi.

Älykkäät hintavertailutyökalut helpottavat sinua sopivan palveluntarjoajan löytämisessä. Tarvitsitpa esimerkiksi lainaa, olemme tehneet sinulle luotettavan lainavertailun, josta näet arvioidun kuukausierän ja kustannusten määrän tarvitsemallesi rahoitukselle.

Vertaanyt.fi -hintavertailusivuston perustaja ja yrittäjä Arttu Heikkinen perustelee, miksi hintavertailun tekeminen kannattaa aina ja kuinka me voimme auttaa siinä sinua parhaiten:


”Kun muutin ensimmäistä kertaa omaan asuntoon, minulla oli edessä monen arkielämälle ja vapaa-ajalle olennaisten palveluiden selvitystyö. Tarvitsin tietenkin sähköä tulemaan pistorasioista sekä nopean nettiyhteyden. Vaikka Suomi onkin hyvin pieni maa, ajan kuluessa palveluntarjoajien määrä on kasvanut voimakkaasti. Käytin paljon aikaa sopivaa sähkösopimusta ja nettiyhteyttä etsiessäni. Lopputulos tuntui enemmän kuin sekavalta.

Olen aina ollut kiinnostunut rahan säästämisestä sekä talouden kulujen optimoinnista. Tunsin voimakasta tarvetta saada oppimani asiat juuri sinun tietoosi. Yrittäjäksi ryhtyessäni halusin toteuttaa ideani hintavertailupalvelusta, jossa kenenkään ei tarvitse syöttää loputtomasti kaikenlaisia henkilötietoja erilaisiin laskureihin. Hintavertailupalvelu täytyikin kehittää niin, josta on ennen kaikkea taloudellista hyötyä.

Pitkän pohjatyön tuloksena syntyi Vertaanyt.fi -hintavertailusivusto, jonka ensimmäistä blogiartikkelia parhaillaan luet. Meidän sivuilla kaikessa yksinkertaisuudessaan kotitaloudelle olennaisten palveluiden vertailu onnistuu vain parilla hiiren klikkauksella.

Toteuttamamme lainavertailu on valmistunut pitkien työpäivien ja valvottujen öiden tuloksena, jonka julkaiseminen viimein on herättänyt suurta ilon aihetta käyttäjissä. Suomessa toimii tällä hetkellä yli 50 luotonantajaa, joka tekee haastavaa sopivan rahoituksen löytämisestä. Haluan auttaa sinua välttämään ongelmat ja yllätykset uusia palveluita solmiessasi. Tervetuloa käyttämään hintavertailun työkaluja sivuillamme. Sivustomme on aina avoinna sinua varten.”


Luotettava ja ajantasainen tietolähde

Vertaanyt.fi -sivuston arvolupaukseen kuuluu puolueettoman ja aina ajantasaisen tiedon jakaminen kävijöille. Meidän sivuilla et kohtaa ärsyttäviä näytölle hyppiviä mainoksia tai loputtomia bannereita mainostajilta. Kysy itseltäsi, vastaako tämä sivusto sitä, mitä sinä olet ehkä jo kauan aikaakin etsinyt? – Uskomme vastauksen olevan myönteinen. Lähde rohkeasti tutustumaan lisää sivustoltamme löytyvään tiedon määrään. Emme halua tuottaa sinulle pettymystä kun etsit luotettavaa ja ajantasaista tietoa, olipa se sitten liittymien tai sähkösopimusten hinnoista.

Vertaanyt.fi -sivuston perustaja Arttu Heikkinen esittelee hintavertailusivuston toimintoja sekä kirjoittaa blogiin jokaiseen kotitalouteen toimivia säästövinkkejä. Yrittäjänä toimiva Arttu Heikkinen on perustanut Vertaanyt.fi -sivuston auttamaan sinua tekemään fiksuja päätöksiä taloudelle olennaisten asioiden, kuten rahoitustuotteiden ja sähkösopimusten parissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *